מתכונים ואוכל

כתבות אחרונות במתכונים ואוכל

מתכון לחלה מתוקה ומושלמת לשבת – עם הפתעה בפנים

חלת שבת מיוחדת עם הפתעה מתוקה – משלבים בתוכה מילוי של שוקולד, ריבה או קינמון, כך שכל פרוסה מביאה עמה מתיקות, שמחה וברכה לשולחן | מוגש מטעם מחלקת הפרשות חלה של ערוץ 2000

  • מתכונים ואוכל
  • דוד שריקי
  • 21.02.25

ביסקוטי איטלקי קריספי – מושלם ליד התה

שני שלבי אפייה: ביסקוטי פריך עם אגוזים, פירות יבשים ושוקולד צ’יפס – מתכון קלאסי באפייה כפולה שמעניק לו מרקם קריספי מושלם. מושלם לצד כוס תה חם או קפה

  • מתכונים ואוכל
  • עידו לוי
  • 09.02.25

מתכון למרק ירקות מוקרם בסגנון איטלקי 

מי שאוהב את החורף, אוהב גם מרקים טעימים ומשביעים. קבלו את אחד המרקים היותר טעימים שיש: מרק ירקות מוקרם בסגנון איטלקי שהולך עם קרוטונים וגם בלעדיהם

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 23.01.25

מתכון לעוגיות גרנולה ללא קמח וללא סוכר 

אם אתם רוצים להרגיש בריאים וחזקים יותר, אתם חייבים לנסות להכין את מתכון העוגיות האלה שמציע בריאות ושמחה בכל ביס (ושלא לדבר על הטעם האלוקי)

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 22.01.25

לחם מחמצת מחמישה רכיבים? כן, זה אפשרי!

לחם מחמצת קלאסי דורש מעט מאוד מרכיבים, ובעזרת חמישה רכיבים בלבד ניתן להכין לחם טעים, פריך ומלא טעם. התהליך דורש זמן וסבלנות, אך התוצאה בהחלט משתלמת

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 15.01.25

מחפשים נשנוש בריא? הגעתם למקום הנכון 

פריכיות הן בסיס מושלם לנשנוש בריא וטעים. עם תוספות כמו אבוקדו, גבינה, חומוס וירקות, או חטיף מתוק עם אגוזים, תמרים ודבש – נשנוש אידיאלי לכל שעה!

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 13.01.25

מתכון לסלט פירות חורפי וטעים

סלט פירות חורפי עשיר בצבעים, טעמים ומרקמים, שמתאים כקינוח קליל, נשנוש בריא או תוספת מפתיעה לכל ארוחה

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 08.01.25

3 תיבולים מיוחדים לתפוחי אדמה, שעוד לא ניסיתם

אוהבים תפוחי אדמה אך נמאס לכם מהטעמים הרגילים והמשעממים? במיוחד בשבילכם חשבנו על שלושה רטבים מדהימים, שמשתלבים היטב עם תפוחי אדמה, במיוחד כשהם אפויים בתנור

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 07.01.25

הלהיט שמשגע את הרשת: אבוקדו סגול 

אם עוד לא שמעתם עליו, אתם פשוט חייבים: אבוקדו סגול שמכינים תוך חמש דקות בדיוק, ונהנים ממנו בלי סוף על פרוסת לחם 

  • מתכונים ואוכל
  • מנחם גלזר
  • 06.01.25
1 2 3 4 5 6 >>