
מתכונים ריבות

יש משהו מיוחד באתרוג. הוא לא סתם פרי, הוא סמל של טוהר, ברכה וחגי ישראל. אחרי שהוא ליווה אותנו בסוכות, הוא יכול להמשיך ולהאיר את הבית גם בט"ו בשבט - בצורת ריבה מתוקה, ריחנית וייחודית.
זו לא סתם ריבה. זו ריבה שמספרת סיפור. טעמים של מסורת, ניחוח עמוק שממלא את הבית, וזיכרון של ימים טובים ושל קדושה שנכנסת לתוך הצנצנת. הריבה הזו נהדרת עם פרוסת חלה טרייה, כתוספת לעוגות ועוגיות, או אפילו ככף קטנה שממתיקה את כוס התה של הבוקר.
זו לא סתם ריבה - זו מתיקות עם נשמה. כי כשמשלבים מסורת, ברכה וטעמים עמוקים, מקבלים ריבה שמרגישים בה את קדושת האתרוג בכל כפית.
שיהיה ט"ו בשבט מתוק, מלא בברכה ובטעמים טובים!
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו