עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל
עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל (נוצר באמצעות בינה מלאכותית)

מתכונים עוגות

רוצים משהו מתוק בלי רגשות אשם? תנסו את עוגת הביסקוויטים הזו

עוגת הביסקוויטים האהובה חוזרת בגרסה מפנקת ועשירה בחלבון שמתאימה לאורח חיים מאוזן. מרקם קרמי, טעם וניל וקקאו, הכנה מהירה ללא אפייה וערך תזונתי שמפתיע כל פרוסה.

דוד שריקי
הוספת תגובה
עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל
עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל (נוצר באמצעות בינה מלאכותית)
אא

מי שמחפש קינוח מתוק שלא בא על חשבון התזונה, יגלה שעוגת הביסקוויטים הזו נותנת מענה מדויק. מדובר בגרסה עשירה בחלבון של אחת הקלאסיקות האהובות, כזו שמאפשרת ליהנות מפרוסה מפנקת ועדיין להישאר במסגרת תפריט חיטוב או אורח חיים מאוזן. כל פרוסה מספקת כמות חלבון נאה של כשבעה וחצי גרם, כך שהמתיקות מגיעה יחד עם ערך תזונתי ולא במקום.

העוגה מבוססת על שילוב של מוצרי חלב עשירים בחלבון, קרם וניל וביסקוויטים, עם הכנה פשוטה שלא דורשת אפייה או מיומנות מיוחדת. המרקם מתקבל רך וקרמי, והטעמים משתלבים היטב בזכות הווניל והקקאו שמאזנים את המתיקות. זהו קינוח שמתאים גם לאירוח וגם לפינוק יומיומי, כזה שאפשר להכין מראש ולשלוף מהמקרר כשמתחשק משהו מתוק.

מרכיבים

  1. 2 יוגורט פרו בטעם וניל עם 25 גרם חלבון
  2. 500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
  3. 1 שקית פודינג וניל
  4. 21 ביסקוויטים פתי בר
  5. 1 כפית תמצית וניל
  6. אספרסו מוכן ללא סוכר לטבילת הביסקוויטים
  7. קקאו נטול סוכר לפיזור מעל

אופן ההכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים גבינה לבנה, יוגורט וניל, פודינג ותמצית וניל עד שמתקבל קרם אחיד וסמיך
  2. מכינים אספרסו ונותנים לו להתקרר מעט
  3. טובלים כל ביסקוויט באספרסו למשך שנייה או שתיים בלבד
  4. מסדרים שכבת ביסקוויטים בתבנית ומורחים מעל חצי מהקרם
  5. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת ומסיימים בקרם
  6. מיישרים, מפזרים קקאו ומקררים שלוש עד ארבע שעות לפחות, רצוי למשך לילה שלם

עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל (נוצר באמצעות בינה מלאכותית) 

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי