
מתכונים עוגות

מי שמחפש קינוח מתוק שלא בא על חשבון התזונה, יגלה שעוגת הביסקוויטים הזו נותנת מענה מדויק. מדובר בגרסה עשירה בחלבון של אחת הקלאסיקות האהובות, כזו שמאפשרת ליהנות מפרוסה מפנקת ועדיין להישאר במסגרת תפריט חיטוב או אורח חיים מאוזן. כל פרוסה מספקת כמות חלבון נאה של כשבעה וחצי גרם, כך שהמתיקות מגיעה יחד עם ערך תזונתי ולא במקום.
העוגה מבוססת על שילוב של מוצרי חלב עשירים בחלבון, קרם וניל וביסקוויטים, עם הכנה פשוטה שלא דורשת אפייה או מיומנות מיוחדת. המרקם מתקבל רך וקרמי, והטעמים משתלבים היטב בזכות הווניל והקקאו שמאזנים את המתיקות. זהו קינוח שמתאים גם לאירוח וגם לפינוק יומיומי, כזה שאפשר להכין מראש ולשלוף מהמקרר כשמתחשק משהו מתוק.
מרכיבים
אופן ההכנה
עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון עם שכבות קרם וניל וקקאו מעל (נוצר באמצעות בינה מלאכותית)
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו