מתכונים פרווה
שילוב עדין ומדויק של טעמים – פרוסת בריוש רכה, מעליה סלמון מעושן, ביצה עלומה עם חלמון נוזלי, מעט עלים ירוקים ותיבול עדין. זו מנה שמרגישה חגיגית ועם זאת פשוטה, כזו שמכינים בבוקר שקט בבית או כשרוצים להרשים בלי להסתבך.
מרכיבים ל-2 מנות:
2 פרוסות עבות של לחם בריוש
4 פרוסות של סלמון מעושן
2 ביצים טריות
כף חומץ טבעי (למים לבישול הביצים)
חופן עלים ירוקים (כמו רוקט, בייבי מנגולד או תערובת)
שמן זית לזילוף
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופציונלי: פרוסות אבוקדו, בצל סגול כבוש, גרידת לימון או שומשום שחור
אופן ההכנה:
זו מנה שמרשימה במינימום מאמץ, וכל ביס בה מרגיש מדויק – רך, עשיר ומאוזן. נהדרת ליד כוס קפה או תה, אבל עומדת בכבוד גם על שולחן חגיגי.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו