
מתכונים קינוחים

יש משהו בקינוחי שוקולד שגורם ללב להתרחב. אולי זה הזיכרון מבית אמא, מגישה עוגת מוס קרה עם חיוך, או אולי זו הפשטות שבחומרי הגלם, שמנת, שוקולד, גבינה, שביחד יוצרים פלא אמיתי.
היום אני רוצה לשתף אתכם בגרסה האישית והאהובה שלי לטריקולד, קינוח שוקולד בשלוש שכבות, שכל שכבה בו מסמלת משהו אחר: עומק, רוך, ואיזון.
זה קינוח שמתאים לשבת, לחג, או פשוט כשבא לכם לפנק את עצמכם ואת מי שאתם אוהבים.
שכבה ראשונה:
מרכיבים:
אופן ההכנה:
שכבה שנייה:
מרכיבים:
אופן ההכנה:
שכבה שלישית:
מרכיבים:
אופן ההכנה:
טיפ קטן
אם אתם רוצים להפוך את הקינוח לפרווה, השתמשו בשמנת צמחית ובשוקולד פרווה
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו