
מתכונים ואוכל

אם אתם מחפשים קינוח שהוא גם מרענן, גם בריא וגם שובר שגרה - כדאי שתכירו את הטרנד הקולינרי שמתחיל לתפוס תאוצה בישראל: גלידת אבוקדו.
בזכות המרקם העשיר והחמאתי של הפרי, מתקבלת גלידה קרמית במיוחד - בלי טיפת שמנת או תוספים תעשייתיים. מעבר למרקם המפנק, מדובר בקינוח שכולו שומנים בריאים, סיבים תזונתיים, ויטמינים ונוגדי חמצון.
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים לתבנית גלידה או כלי שטוח ומקפיאים למשך 4-6 שעות לפחות.
לפני ההגשה - כדאי להוציא ל־5 דקות לטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט.
שפים וגלידריות גורמה ברחבי העולם כבר לקחו את הגלידה הזו צעד קדימה:
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו