
מתכונים ואוכל

חג החנוכה מתקרב בצעדי ענק, והריח של סופגניות טריות באוויר כבר מתחיל לעורר את בלוטות הטעם. אין כמו להכין בבית סופגניות רכות, מתוקות, עם בצק נימוח וטעם קלאסי שמחזיר אותנו לשולחן של אמא, כשהיא עוד עמדה ליד הסיר וטיגנה בסבלנות, אחת-אחת, עד שכל הבית התמלא בריח ואווירה של חנוכה.
אז אם גם אתם רוצים סופגניות כמו במאפייה, רק טובות ובריאות יותר, עם רכיבים שאתם בוחרים בעצמכם, הנה מתכון מדויק, שעובד מצוין ומוציא תוצאה אחידה, קלה לעבודה ובעיקר, טעימה מאוד.
מרכיבים לכ־15 סופגניות בינוניות:
לבצק:
אופן ההכנה, שלב אחרי שלב:
עיצוב הסופגניות:
אגב, אני אישית נותן לבצק גם תפיחה ראשונית בקערה וגם תפיחה שנייה לאחר עיצוב, זה נותן תוצאה רכה במיוחד.
טיגון:
הגשה:
אפשר למלא בריבת תות, ריבת חלב, קרם וניל או כל מה שאוהבים, לפזר אבקת סוכר, והחגיגה מוכנה.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו