
מתכונים ואוכל

יש סלטים שאנחנו מכינים כי “צריך משהו ליד”, ויש סלטים שהם הכוכבים של השולחן.
זהו בדיוק הסלט הזה - קל, צבעוני, ומלא חיים. שילוב מפתיע של עדשים ירוקות עם קוביות מנגו, בצל סגול ונענע ריחנית, שיוצרים ביחד ביס אחד רענן ומאוזן בין מתוק, חמצמץ וטרי.
מה שהכי יפה בו - שהוא מתאים לכל עונה. בקיץ הוא ארוחה קלה בפני עצמה, ובחורף הוא מוסיף צבע וקלילות לצד תבשילים חמים. הוא בריא, טבעוני, מזין, ובעיקר - גורם לכולם לבקש מתכון.
המצרכים
אופן ההכנה
טיפים של טעם
הסלט הזה הוא מתאים לכל שולחן - מארוחה משפחתית ועד פיקניק בחוץ ותמיד גורף מחמאות.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו