סמבוסק פיצה ביתי של מירב מלכה – רך, מתפצח ומושלם לילדים ולמבוגרים
(צילום: מירב מלכה)

מתכונים ואוכל

סמבוסק פיצה ביתי של מירב מלכה - רך, מתפצח ומושלם לילדים ולמבוגרים

בצק אוורירי, רוטב עגבניות עשיר, גבינה נמסה ותוספות שאוהבים - כל מה שצריך כדי להפוך את הערב לפסטיבל של טעמים באווירה איטלקית־מזרחית

מירב מלכה
הוספת תגובה
סמבוסק פיצה ביתי של מירב מלכה – רך, מתפצח ומושלם לילדים ולמבוגרים
(צילום: מירב מלכה)
אא

מצרכים: 

לבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כוסות מים חמימים
  • כף וחצי מלח
  • חצי כוס שמן

להתפיח כ-45 דקות.

לרוטב:

  • 4 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 4 שיני שום כתושות
  • כף גדושה מיונז
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • פלפל צ'ילי
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית אורגנו
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

  1. לקרוץ עיגולים, כל אחד במשקל 100 גרם.
  2. לרדד כל עיגול לצורת עיגול שטוח.
  3. למרוח את הרוטב על חצי מהבצק ולפזר גבינה קשה מגורדת מכל סוג שאוהבים.
  4. להוסיף תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, תירס, גבינה מלוחה וכו').
  5. לסגור את הבצק לצורת סמבוסק.
  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך רבע שעה.
להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי