מתכונים ואוכל
אין כמו להכין אוזני המן ביתיות – הריח של האפייה שמתפשט בבית, הטעמים המתוקים-חמצמצים של הפטל שמשתלב מושלם עם הקרמיות והאגוזיות של הפיסטוק – זה חג פורים באווירה של בית חם. המתכון הזה הוא שילוב מנצח של מתיקות מעודנת עם טוויסט מרענן, והוא יגרום לכל מי שטועם לבקש עוד.
לכ-30 אוזני המן בינוניות:
לבצק:
למילוי פיסטוק ופטל:
לקישוט:
מכינים את הבצק:
מכינים את המילוי:
מרכיבים את אוזני ההמן:
אופים:
לקישוט:
מפזרים אבקת סוכר בעדינות ומוסיפים מעט פיסטוק קצוץ מעל – זה נותן מראה מרשים וטעם נוסף של אגוזיות עדינה.
הטעם המושלם – ביס פריך, מילוי קרמי וקטנטן של חמיצות מרעננת – אוזן המן כזו עוד לא טעמתם.
חג פורים שמח!