
מתכונים ואוכל

אין כמו להכין אוזני המן ביתיות - הריח של האפייה שמתפשט בבית, הטעמים המתוקים-חמצמצים של הפטל שמשתלב מושלם עם הקרמיות והאגוזיות של הפיסטוק - זה חג פורים באווירה של בית חם. המתכון הזה הוא שילוב מנצח של מתיקות מעודנת עם טוויסט מרענן, והוא יגרום לכל מי שטועם לבקש עוד.
לכ-30 אוזני המן בינוניות:
לבצק:
למילוי פיסטוק ופטל:
לקישוט:
מכינים את הבצק:
מכינים את המילוי:
מרכיבים את אוזני ההמן:
אופים:
לקישוט:
מפזרים אבקת סוכר בעדינות ומוסיפים מעט פיסטוק קצוץ מעל - זה נותן מראה מרשים וטעם נוסף של אגוזיות עדינה.
הטעם המושלם - ביס פריך, מילוי קרמי וקטנטן של חמיצות מרעננת - אוזן המן כזו עוד לא טעמתם.
חג פורים שמח!
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו