
מתכונים אפייה

פיתה היא לא סתם מאפה - היא חוויית אפייה של ממש. הרגע שבו היא תופחת במחבת ויוצרת כיס אוורירי הוא לא פחות מקסם - גם אם אפשר להסביר אותו מדעית. להכין פיתה ביתית זה לא רק להכניס קמח, שמרים ומים לקערה - זה טקס שלם שמסתיים בריח משכר ובביס מושלם.
המתכון הבא מבוסס על מתכון קלאסי, עם שדרוג שמקפיץ את כל העסק: מריחה עדינה של שמן זית מתובל בזעתר, שמוסיפה טעם עמוק וריח שממלא את הבית. והתוצאה? פיתה רכה, אוורירית ומלאת טעם - כזו שמרגישים בה את האהבה בכל ביס.
כי אין כמו פיתה טרייה שיצאה הרגע מהמחבת
מצרכים:
לתיבול:
אופן ההכנה:
השדרוג שיקפיץ את כל החוויה
מצרכים:
לחמאה המתובלת:
לתוספות:
אופן ההכנה:
הפיתות הרכות בשילוב השמן המתובל והמטבל המרענן - יוצרים חוויית טעמים מושלמת. השמן מעניק רכות, הזעתר מוסיף עומק, והיוגורט עם החמאה המתובלת משלים את החוויה עם מרקם עשיר וטעם ממכר.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו