
מתכונים לחנוכה

אין כמו ריח של סופגניות שתופס את כל הבית בחנוכה. המתכון הזה מלווה אותי כבר שנים, אחרי הרבה ניסיונות, טיפים וטעימות, הגעתי לנוסחה מדויקת שמבטיחה סופגניות אווריריות עם פס לבן באמצע וטעם שמלטף את הלב. בואו נתחיל:
מצרכים (לכ-25 סופגניות בינוניות):
אופן ההכנה:
עיצוב הסופגניות:
טיגון מושלם:
6. סוד הפס הלבן!
מחממים שמן קנולה בסיר עמוק ל-165 מעלות. חובה להשתמש במדחום, זה סוד הפס הלבן!

אין מדחום? אין בעיה, ננעץ קיסם ארוך בשמן, ואם יש סביבו בועות קטנות, השמן מוכן.
טיפ בריאותי חשוב: הוסיפו לשמן גזר שלם לא מקולף, הוא מונע התחמצנות השמן ושומר על צבע זהוב נקי.

7. לטגן כמו מקצוענים:
מכניסים כל סופגניה עם נייר האפייה (הוא נשלף לבד לאחר כמה שניות עם מלקחיים).
מטגנים 2-3 דקות צד ראשון, הופכים, ועוד דקה בלבד לצד השני.
חשוב לא לעבוד עם להבה גבוהה, עדיף סבלנות על פני סופגניה שרופה.
מילוי וציפוי, תנו לדמיון לעבוד:




לסיכום, טיפים מהלב:
חנוכה שמח ומתוק לכם, מואר בלב ובמטבח!
אם רוצים, אפשר להכין גם דונאטס מאותו בצק בדיוק, להלן השלבים:



מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו