מהפיתה ועד המרשמלו: מדריך חגיגי למנגל של ל"ג בעומרל"ג בעומר זה לא רק אש וסיפורים - זה גם אוכל חם, פשוט וטעים ישר מהגחלים. מתפוחי אדמה ועד מרשמלו עם שוקולד - כל מה שכדאי לצלות במדורה בערב הכי ישראלי שישדוד שריקי|15.05.25
סלט כרוב וגזר ברוטב לימוני-מתוק: רענן, פריך ומתאים בול לל"ג בעומרסלט קליל ומרענן שמכינים ב-10 דקות ומוסיף צבע וטעם למדורה: כרוב, גזר, עשבי תיבול ורוטב לימוני-סילאני שיעשה לכם חשק לקחת ביס בין תפוח האדמה למרשמלודוד שריקי|15.05.25