
מתכונים ואוכל

3/4 כוס שקדים גולמיים
1/4 כוס אגוזי מלך גולמיים
1.5 כוסות תמרי מג'הול
1 כף אבקת קומפליט שוקולד
1 כף אבקת קקאו נא אורגני
1/4 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
למי שאין אבקת קומפליט בטעם שוקולד - ניתן להחליף ב־1/4 כוס אבקת קקאו.
במעבד מזון או מערבל מהיר טוחנים את השקדים ואגוזי המלך עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את התמרים ואת אבקת הקומפליט/קקאו וממשיכים לערבל. מדי פעם מגרדים את דפנות הכלי כדי לקבל תערובת אחידה.
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב גדולה.
יוצרים בעזרת הידיים כדורים קטנים ומניחים על צלחת מרופדת. לוחצים קלות על כל כדור עד לצורת עוגייה.
ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר עד להתייצבות.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו