בריאות המזון
אני לא מצליח להבין למה אנשים עדיין קונים אבקות מרק. למה אנשים עדיין מכינים מרק או תבשיל כלשהו ועושים שימוש באבקות מרק?
הבעיה שלי עם אבקות מרק היא שהן מכילות יותר מדי חומרים בעייתיים שאינם תורמים לבריאותנו. אם אלו חומרים משמרים, מייצבים מלאכותיים שאין להם ערך תזונתי, שומנים מוקשים שקשורים למחלות לב וכלי דם, סוכרים מיותרים שמתחבאים ברשימת הרכיבים תחת שמות שונים, וכמויות מלח גבוהות מאוד שעלולות להעלות לחץ דם.
אז במה כן להשתמש? שאלה מצוינת!
השתמשו בחוויאג' למרק – תערובת תבלינים מסורתית שמקורה בתימן. זוהי תערובת עשירה המורכבת מתבלינים טבעיים בלבד כמו כמון, כורכום, הל, ציפורן, קינמון ופלפל שחור.
החוויאג' לא רק מעניקה טעם עשיר ומגוון למרקים ותבשילים, אלא גם מכילה נוגדי חמצון ותרכובות צמחיות בעלות יתרונות בריאותיים מוכחים. חלק מהתבלינים אף ידועים ביכולתם לסייע בעיכול ולהפחית דלקות בגוף.
הכנת מרק עם חוויאג' היא הרבה יותר בריאה מאשר שימוש באבקות מרק תעשייתיות, ללא ספק. האוכל שלכם יהיה טעים יותר, מזין יותר וטבעי יותר.
תזכרו – תימנים לא טועים!
את כלה? זה קללל מזמינים עכשיו ערב הפרשת חלה קדוש או חוג בית >>> לחצו כאן!
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו