
מתכונים חלביים

קסטה / מירב מלכה
10 קסטות.
בתבנית מרובעת מניחים עוגיות קסטה
ומכינים את הקרם
לקרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל
להקציף למרקם רך ויציב (כמו גבינה לבנה)
למרוח על שכבת הביסקוויט
להכניס להקפאה למשך שעתיים.
לקרם שוקולד להקציף:
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
4 כפות פודינג שוקולד
2 כפות סוכר
להקציף למרקם רך ויציב (כמו גבינה לבנה)
לשטח מעל הקרם וניל
ולבסוף להוסיף את הביסקוויטים.
יש להקפיא את הקסטות למשך לילה שלם.
לאחר מכן לחתוך לפי הביסקוויטים
ולטבול בגנאש.
לגנאש:
להמיס -
100 גרם שוקולד
50 מ״ל שמנת מתוקה
לטבול כל קסטה בניפרד על צד אחד להכניס לתבנית ולשמור בהקפאה.
בהצלחה.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו