מצרכים: 5 ביצים (להפריד ולהקציף עם 5 כפות סוכר) להוסיף את החלמונים 4 כפות שמן 1 כף מיץ לימון חצי כפית אבקת סודה לשתייה 3 כפות קקאו 5 כפות גדושות של קמח הוראות הכנה: לאפות 12 דקות ב-180° מעלות צלזיוס. להוציא את הרולדה ולגלגל אותה עם נייר האפייה. אחרי שהרולדה מתקררת, להקציף: 250 מ"ל שמנת מתוקה (או שמנת ריץ'). 4 כפות פודינג וניל. אם רוצים להכין את הקרם חלבי, להוסיף 4 כפות גבינת שמנת. 3 כפות אבקת סוכר. הרכבה:המלצות נוספות