
מתכונים לפסח

העוגה הזו היא פשוט חלום - קרמית ונימוחה מבפנים, עם שכבת קרמל דקה שנוצרת מהאפייה בחום גבוה. היא מגיעה מחבל הבאסקים שבספרד, אבל כאן היא מקבלת טוויסט קטן - גרסה ללא גלוטן, כך שכולם יוכלו ליהנות ממנה. וזה החלק הכי טוב? כל כך קל להכין אותה - מערבבים, אופים, וזהו!
העוגה הזו היא כל מה שעוגת גבינה צריכה להיות - עשירה, נמסה בפה, ועם קצה קרמלי טיפה מריר שמאזן את המתיקות. תני לה את הזמן שלה להתקרר כמו שצריך - היא רק משתבחת ככל שהיא נחה.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו