מתכונים לפסח
העוגה הזו היא פשוט חלום – קרמית ונימוחה מבפנים, עם שכבת קרמל דקה שנוצרת מהאפייה בחום גבוה. היא מגיעה מחבל הבאסקים שבספרד, אבל כאן היא מקבלת טוויסט קטן – גרסה ללא גלוטן, כך שכולם יוכלו ליהנות ממנה. וזה החלק הכי טוב? כל כך קל להכין אותה – מערבבים, אופים, וזהו!
העוגה הזו היא כל מה שעוגת גבינה צריכה להיות – עשירה, נמסה בפה, ועם קצה קרמלי טיפה מריר שמאזן את המתיקות. תני לה את הזמן שלה להתקרר כמו שצריך – היא רק משתבחת ככל שהיא נחה.
הזמינו עכשיו מפגש הפרשת חלה או חוג בית מחזק – בחינם, אצלכם בסלון! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו