מתכונים ואוכל
אין כמו מרק בצל צרפתי ביום חורפי, כשהאדים החמימים מלטפים את הפנים, והטוסט עם הגבינה הנמסה מעניק את הביס המושלם. המתיקות העדינה של הבצל המקורמל משתלבת נפלא עם הציר העשיר, ויחד עם פרוסת לחם קלויה וגבינה צהובה מותכת מתקבל מרק שהוא חיבוק אחד גדול!
מצרכים:
למרק:
לטוסט גבינה:
אופן ההכנה:
טיפים:
ההבטחה הגדולה של רבי חיים פלאג'י זצוק"ל > "פעם בשנה" שאסור לכם לפספס - לחצו כאן עכשיו >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו