מהם היתרונות הבריאותיים של קמח כוסמין?
קרדיט: canva

בריאות

מהם היתרונות הבריאותיים של קמח כוסמין?

מהם היתרונות הבריאותיים של קמח כוסמין? תאמינו או לא, אבל זה אחד הקמחים הבריאים (ושלא לדבר על טעימים) שיש
מנחם גלזר
הוספת תגובה
מהם היתרונות הבריאותיים של קמח כוסמין?
קרדיט: canva
אא

אם אתם מחפשים רעיון לקמח בריא באמת שיחליף את הקמח הלבן הבלתי בריא בעליל, אולי הגעתם למקום הנכון. ההמלצה שלנו היום היא קמח כוסמין, שעשיר בסיבים תזונתיים בריאים שלא רק שומרים על תחושת השובע, אלא אף יכולים לסייע למערכות הגוף השונות בתפקוד היומי שלהן. 

הנה 5 יתרונות בריאותיים של קמח כוסמין, שאולי לא הכרתם:

עשיר בחומרים מזינים

קמח כוסמין הוא מקור טוב לחומרים מזינים כמו סיבים, חלבונים, ויטמינים ומינרלים, כולל ברזל, מגנזיום ואבץ.

 

קל יותר לעיכול

יש אנשים שקמח כוסמין קל להם יותר לעיכול בהשוואה לקמח חיטה, מכיוון שהוא מכיל צורות שונות של חלבוני גלוטן.

 

וויסות הסוכר בדם

תכולת הסיבים בקמח כוסמין עשויה לסייע בוויסות רמות הסוכר בדם, מה שהופך אותו לאופציה טובה עבור אלו המתמודדים עם סוכרת או המעוניינים לייצב את רמות האנרגיה.

 

בריאות הלב

קמח כוסמין מכיל חומרים מזינים כמו מגנזיום וסיבים שיכולים לתמוך בבריאות הלב על ידי קידום לחץ דם ורמות כולסטרול בריאות.

 

חסינות משופרת

הוויטמינים והמינרלים בקמח כוסמין, כגון אבץ וויטמין E, יכולים לסייע בחיזוק המערכת החיסונית ולתמוך בבריאות הכללית.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי