
מתכונים ואוכל

יש מתכונים שלא צריכים הרבה הסברים - מספיק ריח אחד שעולה מהתנור כדי להזכיר לנו למה אנחנו אוהבים לבשל.
המאפה הזה, שמורכב משכבות רכות של פירה ובשר מתובל, הוא בדיוק כזה. מאכל שמשלב פשטות של חומרים יומיומיים עם תוצאה מרשימה שמחממת לבבות.
לפעמים לא צריך יותר מדי יומרות במטבח, רק כמה תפוחי אדמה, תבלינים טובים וסבלנות לאפייה רגועה. זהו מתכון ביתי שמגישים בגאווה ליד סלט טרי, והוא מתאים בדיוק לשולחן שיש בו משפחה, ריחות טובים וצחוק מסביב.
מרכיבים
לפירה
לשכבת הבשר
אופן ההכנה
להגיש עם לב חם
המאפה הזה טעים במיוחד כשהוא עדיין חמים, לצד ירקות קלויים או סלט טרי. אפשר להכין אותו מראש, לחמם בתנור לפני ההגשה, והוא נשמר מצוין גם למחרת.
זהו מתכון שמזכיר לנו למה אנחנו אוהבים את המטבח הביתי - כי הוא פשוט, כן, וטעים באמת.
פשטידה אחת, הרבה אהבה, וזיכרון של בית שלא נגמר.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו