
מתכונים ואוכל

בכל בית מרוקאי או עיראקי, יש לפחות גרסה אחת למג’דרה. אצלנו, אמא הייתה מכינה עם אורז ועדשים, אבל כשעברתי לגור לבד - קינואה נכנסה לי ללב. היא שומרת על המרקם, מלאה בערכים תזונתיים, ומתמסרת לטעמים בדיוק כמו אורז - רק עם קריצה מודרנית.
המנה נשמרת נהדר גם ליום למחרת, ואפילו מתחזקת בטעמים. מתאימה כליווי לדג בתנור או כתוספת טבעונית מושלמת.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו