מתכונים ואוכל
יש משהו בלחם שמרגיש כמו בית. הריח שעולה מהתנור, המרקם הנעים בכל ביס, והידיעה שיצרתם משהו שמחבר בין טעם לנשמה. המתכון הזה נועד לתת מענה למי שמחפש לחם ללא גלוטן, אבל לא מתפשר על איכות, בריאות וטעם. עם קמח כוסמת ושיבולת שועל, הוא לא רק מזין אלא גם פשוט להכנה, והכי חשוב – מלא אהבה.
שלב 1: הכנת הבסיס
שלב 2: ערבוב ולישה
שלב 3: התפחה (לשמרים בלבד)
שלב 4: עיצוב הלחם
שלב 5: אפייה
בתיאבון!
לחם כזה הוא לא רק פתרון ללא גלוטן, אלא דרך להתחבר לטעמים פשוטים, טבעיים ומלאים בטוב.
מיוחד לט"ו בשבט! לחצו כאן וקבלו את המתכון הסודי לביסקוטי המושלם – בחינם למייל >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו