
מתכונים ב-7 דקות

מרכיבים (למנה אחת):
1 טורטיה (רגילה, מקמח מלא, כוסמין או ללא גלוטן)
2 ביצים
1 כף חלב או מים (רשות)
חופן קטן של בצל ירוק קצוץ או פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור
פרוסת גבינה צהובה או קוביות גבינה בולגרית (אפשר גם בלי גבינה)
1 כף שמן זית או חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים עם החלב, מוסיפים את הירק, המלח והפלפל.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ויוצקים את תערובת הביצים כמו חביתה.
כשהחביתה מתחילה להתייצב אך עדיין קצת רכה בחלקה העליון, מניחים עליה את הטורטיה ולוחצים קלות עם מרית כדי שתידבק.
כעבור דקה בעדינות הופכים את כל החביטורטיה כך שהטורטיה בתחתית והחביתה כלפי מעלה.
מפזרים גבינה לפי הרצון, מקפלים את הטורטיה לצורת גליל או חצי, וממשיכים עוד חצי דקה בטיגון עד שהכל חם ומעט פריך.
הגשה:
אפשר להגיש עם סלט קטן טרי, רוטב יוגורט, טחינה או אבוקדו.
מנה קלילה, משביעה, טעימה מאוד ומתאימה גם לנשנוש וגם לארוחת ערב מספקת.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו