
רץ בוואטסאפ

השף ומגיש תוכניות האוכל בטלוויזיה, מאיר אדוני, חושף בראיון מרגש להדס צורי במגזין 'ערוץ 14' כיצד חזרתו לעולם המסורת והאמונה הפכה לחלק בלתי נפרד מהמהות שלו - גם במטבח.
מאיר אדוני, מהשפים המובילים בישראל ובעל קריירה בינלאומית מרשימה, מדבר בגילוי לב על השינוי שעבר מאז פרוץ מלחמת 'חרבות ברזל' והטבח הנורא של 7 באוקטובר.
"אני לא אפתח שוב מסעדה שהיא לא כשרה - כי בישראל אני אבשל בשביל העם היהודי", הוא מכריז באופן חד וברור, ומסמן בכך קו חדש במסלול המקצועי והרוחני שלו.
השף, שידוע ביצירתיות הקולינרית שלו, מגלה כי החיבור למסורת לא זר לו - אך לאחר האסון הגדול הוא קיבל עומק ומשמעות חדשים:
"תמיד הייתי מחובר למסורת, אני מניח תפילין, עושה קידוש והולך בחגים לבית הכנסת.
אבל אני חושב שאצל רבים האמונה התחדדה והתחזקה בעקבות השבעה באוקטובר - אנשים התחילו להניח תפילין, לברך, להימנע בשבת ממה שאפשר ולחזק את הבית כבית יהודי. החיבור שלי לבורא עולם התחזק, יש לי קשר ישיר לבורא עולם - אני מדבר איתו המון, שיח אמיתי של תפילה והודיה".
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו