מהמפית ועד מגש הגבינות: 7 טיפים שיעיפו לכם את שולחן שבועות
שולחן חג מעוצב (צילום: מ. שטייגמן)

לייף סטייל

מהמפית ועד מגש הגבינות: 7 טיפים שיעיפו לכם את שולחן שבועות

פרחים לבנים, כלים עם טאץ' של זהב, מפה חלקה ומגש גבינות שהוא גם קישוט - כך תעצבו שולחן שבועות שיראה נפלא, ירגיש טבעי וישאיר רושם בלי מאמץ

נועם ברקאי
הוספת תגובה
מהמפית ועד מגש הגבינות: 7 טיפים שיעיפו לכם את שולחן שבועות
שולחן חג מעוצב (צילום: מ. שטייגמן)
אא

שבועות, החג הכי לבן בלוח השנה, הוא ההזדמנות המושלמת להוציא את הכלים היפים מהארון, לפרוס מפה חגיגית ולהשקיע בעיצוב שישאיר רושם - אבל ירגיש נעים, טבעי ולא מתאמץ. אז איך עושים את זה נכון? הנה כמה רעיונות פשוטים, שיכולים להפוך כל שולחן לחגיגה לעיניים (ולנשמה):

  • המפה - הכי קלאסי: מפה לבנה חלקה, או כזו עם רקמה עדינה. אפשר גם לבחור במפת פשתן בגוון שמנת למראה יותר טבעי.

  • הצלחות - לבן זה הבייס, אבל אם יש לכם סט עם עיטורי פרחים או פס זהב - זה הזמן להוציא אותו.

  • הדגשים - תוסיפו מפיות ירוקות, כוסות עם שפה מוזהבת או נרות בצבעים בהירים - זה משלים את הלוק בלי לגנוב את ההצגה.

מרכז שולחן: פרחים, אבל בסטייל

גבינות, פירות וכלים - גם הם חלק מהעיצוב

  • מגש גבינות יפה עם ענבים, תאנים, אגוזים ודבש יכול להיות גם פריט דקורטיבי וגם ביס מושלם לאורחים.

  • השתמשו בקרשי עץ (מנגו, אקליפטוס או אוליב) להגשה - זה יוצר שילוב מהמם עם כלי חרס או זכוכית.

  • אל תשכחו לשלב כלי הגשה יפים: סכיני גבינות, קעריות לדיפ, צלחות קטנות עם טקסטורה - כל אלה יוצרים שכבות של עניין על השולחן.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי