
מתכונים פרווה

סלמון מתקתק - לערב חמים וקליל!
מצרכים:
לדג:
אופן ההכנה:
1. הניחו את הדג בתבנית אפייה וזגגו את הדג בשמן זית, מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון.
2. הוסיפו את הפטריות ועגבניות השרי בצדי הדג.
הכנת הציפוי המתקתק:
1. קלו במחבת כוס שקדים.
2. הוסיפו 4 שיני שום קצוצות, 2 כפות סוכר חום, הוסיפו רבע כוס דבש ורבע כוס סילאן.
3. הוסיפו 4 כפות צ'ילי מתוק, פלפל שחור גרוס ו־2 כפות מרגרינה בטעם חמאה.
4. בשלו את התערובת עד להמסה וקרמל.
5. שפכו את הציפוי המקורמל על הדג.
6. פזרו צרור כוסברה קצוצה מעל הדג.
7. הכניסו לתנור שחומם מראש ל־180° למשך 15 דקות.
בתיאבון!
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו