
מתכונים קינוחים

פאי לימון עם מרנג
מצרכים:
לבצק: 2 כוסות קמח, ¼ כוס אבקת סוכר, ¼ כוס שקדים טחונים, 150 גרם חמאה רכה, 1 חלמון
למלית: 4 ביצים, 3 כפות קמח, ¾ כוס סוכר, 2 כפות דבש, 2 לימונים סחוטים, גרידת לימון, 50 גרם חמאה מומסת, ¼ כוס שקדים טחונים
למרנג: 3 חלבונים, 1 כוס סוכר
תבנית פאי נשלפת בקוטר 22 ס"מ
אופן ההכנה:
בצק:
מלית:
מרנג:
הניחו לפאי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו