
מתכונים פשטידות

זו מנה שמתאימה גם לארוחת ערב חמה עם סלט טרי בצד, וגם לשולחן חג עם כל הכבוד הראוי.
והכי יפה? אפשר להכין אותה גם בגרסה בריאה, והיא תמיד יוצאת טעימה.
פשטידת בצל רכה וקרמלית
(לתבנית בינונית - 22 ס"מ או מלבנית בינונית)
מצרכים:
אופן ההכנה:
הגשה:
אפשר להגיש חמה, פושרת או קרה - כל אחת מהאפשרויות מחמיאה לה אחרת. עם סלט חסה וירק טרי, כף טחינה לימונית בצד, ויש לכם ארוחה מלאה ובריאה.
טיפ של בית:
אם רוצים גרסה חגיגית יותר - אפשר לפזר מעל מעט גבינה צהובה לקראת סוף האפייה, לתת לה להשחים.
ולגרסה פרווה? פשוט מחליפים את הגבינות ביוגורט סויה ומוסיפים עוד חצי כף קמח בשביל היציבות.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו