ט"ו בשבט
אין כמו ריח של גרנולה שנאפית בתנור – ניחוח האגוזים הקלויים, הדבש שמקרמל כל פתית שיבולת שועל, והפירות היבשים שמוסיפים את המתיקות הטבעית שלהם. ובט"ו בשבט? זה בדיוק הזמן לתת לה טוויסט חגיגי עם כל טוב הארץ – שקדים, אגוזים, גרעינים ופירות יבשים שמעשירים כל ביס.
הגרנולה הזו לא רק קלה להכנה, אלא גם הרבה יותר בריאה מהגרנולה הקנויה, כי אנחנו שולטים בכמות הסוכר ובוחרים את החומרים הכי טובים.
זו גרנולה שמביאה איתה את כל השפע של ט"ו בשבט – טבעית, מזינה, מלאת טעמים ובעיקר כזו שתשדרג לכם כל ארוחה.
שיהיה חג מלא בריאות, חום ומתיקות!