ט"ו בשבט
אין כמו חמין חם ומהביל שמחכה לנו בסבלנות על הפלטה ומפיץ ניחוחות של שבת. אבל בט"ו בשבט, כשהלב מתמלא בשמחה על פירות הארץ, אני אוהבת לתת לחמין טוויסט מיוחד – להכניס לתוכו שפע של פירות יבשים שמוסיפים לו עומק, מתיקות טבעית ומרקם מופלא. השילוב בין הבשר, הקטניות והפירות היבשים יוצר מנה חגיגית, עשירה ורכה שכל ביס ממנה הוא חגיגה של טעמים.
התוצאה? חמין מפנק, מלא בטעמים עמוקים, שמחבר בין מסורת לבין ט"ו בשבט, וכל סיר ממנו מביא איתו ניחוחות של בית וחום.
שבת שלום וט"ו בשבט שמח!
מיוחד לט"ו בשבט! לחצו כאן וקבלו את המתכון הסודי לביסקוטי המושלם – בחינם למייל >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו