לייף סטייל
שמן חם הוא אולי הדרך לשניצל המושלם, אבל הוא גם יכול להיות מסוכן. מתזות על הבגדים ועד כוויות על העור – הבישול בשמן עמוק דורש זהירות. איך אפשר להפוך את החוויה במטבח לנקייה, בטוחה ופשוטה יותר? הנה כמה פתרונות חכמים, וגם מה לעשות אם קרתה תקלה.
מי מאיתנו לא נתקל בהתזות של שמן על הבגדים או על העור? הגורם האמיתי לכך הוא לא השמן עצמו, אלא הלחות שבמזון. כאשר שמן חם בא במגע עם מים, נוצרות התזות בגלל שהמים הופכים לאדים במהירות.
אבל יש דרך פשוטה להקטין את ההתזות:
למרות כל הטריקים, לפעמים אי אפשר להימנע מהתזה של שמן. אם זה קרה, פעלו מיד:
משטחי גרניט במטבח עלולים לספוג שמן, אבל אפשר להחזיר להם את הברק:
כוויות משמן חם הן לא נעימות, ולכן חשוב לדעת מה לעשות מיד:
שמן חם הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח, אבל הוא דורש תשומת לב וזהירות. עם טריקים כמו פיזור מלח לנטרול התזות, ושימוש נכון בשיטות ניקוי וטיפול, תוכלו ליהנות משניצל מושלם – בלי ללכלך את הבגדים או לפגוע בעור.
מיוחד לט"ו בשבט! לחצו כאן וקבלו את המתכון הסודי לביסקוטי המושלם – בחינם למייל >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו