מתכונים ואוכל
ממרח אבוקדו סגול הוא לא רק טעים ובריא, אלא גם מרשים וייחודי בזכות צבעו המיוחד.
הצבע הסגול מתקבל משילוב של אבוקדו עם ירקות או פירות בעלי פיגמנט סגול-אדום.
הנה המתכון:
מרכיבים:
1 אבוקדו בשל.
1/2 כוס כרוב סגול קצוץ.
1/2 לימון (למיץ).
1 שן שום קטנה (לא חובה).
מלח ופלפל לפי הטעם.
1 כף שמן זית (לא חובה).
אופן ההכנה:
בישול הכרוב הסגול:
כדי להעצים את הצבע ולרכך את המרקם, בשלו את הכרוב הסגול במים רותחים למשך 2-3 דקות, ואז סננו אותו.
טחינת המרכיבים:
הכניסו את האבוקדו, הכרוב הסגול, מיץ הלימון והשום למעבד מזון.עבדו עד לקבלת מרקם חלק. אם הממרח סמיך מדי, הוסיפו מעט מים או שמן זית.
תיבול:
הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו היטב.
הגשה:
העבירו את הממרח לקערה, וקשטו בעלים ירוקים (כמו כוסברה או פטרוזיליה) או שומשום קלוי.טיפ לצבע עשיר ועמוק יותר:הוסיפו 1-2 כפות מיץ סלק מבושל או חתיכת סלק קטן מבושל לתערובת. זה יעמיק את הצבע הסגול ויוסיף מתיקות עדינה.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו