מתכונים ואוכל
מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
3-4 כפות שמן זית
2-3 כפות תבלין שווארמה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה לקישוט (לא חובה)
הוראות הכנה:
הכנת תפוחי האדמה:
חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה, ערבבו את קוביות תפוחי האדמה עם שמן הזית, תבלין השווארמה, מלח ופלפל עד שהכל מצופה באופן אחיד.
אפייה:
פרסו את תפוחי האדמה בשכבה אחידה על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
הכניסו לתנור ואפו במשך כ-40-50 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים וקצוותיהם מזהיבים.
הגשה:
הוציאו את תפוחי האדמה מהתנור והעבירו לקערת הגשה.
אם רוצים, ניתן לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה לקישוט. תוכלו להגיש אותם לצד אורז, פירה וכל תוספת אחרת שתרצו.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו