מתכונים ואוכל
רכיבים:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול, חתוך דק
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
1 כף פטרוזיליה חתוכה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
הוראות הכנה:
בקערה גדולה, שים את הבשר הטחון, הבצל, שום, ביצה, פירורי הלחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
ערבב היטב עד לאיחוד המרכיבים.חמם שמן במחבת על אש בינונית.
בעזרת כף, קח כמות של ערבוב הבשר ועצב לצורת לביבה.הנח את הלביבות במחבת וטגן כ-3-4 דקות מכל צד, או עד שהן משחימות ומתבשלות היטב.
הוצא את הלביבות מהמחבת והנח על מגבת נייר לספוג שומן עודף.הגש חם עם רוטב טחינה או כל רוטב אחר שאתה אוהב.
תהנה!
הזמינו עכשיו מפגש הפרשת חלה או חוג בית מחזק – בחינם, אצלכם בסלון! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו