מצרכים: 2 פלפלי גמבה אדומים 2 פלפלי גמבה צהובים 2 פלפלי גמבה כתומים 2 פלפלי גמבה ירוקים 1 בצל סגול קטן חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה טריים קצוצים חופן עלי נענע טריים קצוצים (לא חובה) 1/2 כוס גבינה פטה מפוררת (לא חובה) חופן בוטנים או אגוזים מסוכרים (לא חובה) לרוטב: 3 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון טרי 1 כף חומץ בלסמי 1 כף דבש מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: הכנת הירקות: חותכים את הפלפלים לרצועות דקות. חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע (אם משתמשים). הכנת הרוטב:המלצות נוספות