קציצות ירק מטוגנות מתכון: מתכון לקציצות ירק מטוגנות
(צילום: גב' ד. קדוסי)

מתכונים ואוכל

נחטפות עוד לפני שמניחים על השולחן: קציצות ירק פריכות

שימו עין כי זה הולך להיחטף עוד לפני ההגשה. הגב' ד. קדוסי במתכון לקציצות ירק עם כל הרכיבים הטובים

גב' ד. קדוסי   
0
קציצות ירק מטוגנות מתכון: מתכון לקציצות ירק מטוגנות
(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא

קציצות ירק | ד. קדוסי

למתכון:
3 גזר
3 תפוחי אדמה
בצל לבן 
1 בטטה קטנה
1 קישוא
4 ביצים
5 כפות פירורי לחם
ירק: צרור פטרוזיליה, כוסברה,שמיר, בצל ירוק
תבלינים; מלח, פלפל, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית בהרט.
אופן ההכנה:
מגרדים את הירקות בפומפייה בחלק הבינוני.
שמים את הירקות במסננת וסוחטים היטב.
קוצצים את הירק ומוסיפים.
מוסיפים את הביצים פירורי לחם ותבלינים.
מחממים שמן במחבת, שיגיע לגובה 2 סמ בערך לא שמן עמוק. לוקחים עם היד כדור מהעיסה, סוחטים מנוזלים ולשמן החם.מטגנים 2-3 דקות מכל צד ומוציאים לרשת או נייר סופג. מגישים עם סלט או פירה , פסטה או בתוך לחמנייה או פיתה.

(צילום: גב' ד. קדוסי)(צילום: גב' ד. קדוסי)

מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
(צילום: גב' ד. קדוסי)
שידור חי