
(צילום: גב' ד. קדוסי)
מתכונים ואוכל
נחטפות עוד לפני שמניחים על השולחן: קציצות ירק פריכות
שימו עין כי זה הולך להיחטף עוד לפני ההגשה. הגב' ד. קדוסי במתכון לקציצות ירק עם כל הרכיבים הטובים

(צילום: גב' ד. קדוסי)
אא
קציצות ירק | ד. קדוסי
למתכון:
3 גזר
3 תפוחי אדמה
בצל לבן
1 בטטה קטנה
1 קישוא
4 ביצים
5 כפות פירורי לחם
ירק: צרור פטרוזיליה, כוסברה,שמיר, בצל ירוק
תבלינים; מלח, פלפל, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית בהרט.
אופן ההכנה:
מגרדים את הירקות בפומפייה בחלק הבינוני.
שמים את הירקות במסננת וסוחטים היטב.
קוצצים את הירק ומוסיפים.
מוסיפים את הביצים פירורי לחם ותבלינים.
מחממים שמן במחבת, שיגיע לגובה 2 סמ בערך לא שמן עמוק. לוקחים עם היד כדור מהעיסה, סוחטים מנוזלים ולשמן החם.מטגנים 2-3 דקות מכל צד ומוציאים לרשת או נייר סופג. מגישים עם סלט או פירה , פסטה או בתוך לחמנייה או פיתה.
המלצות נוספות
מרן הראשל"צ הרב יצחק יוסף נגד רבני הרדיו ותוכניות השו"ת: "איך אתה פוסק?"
(צילום: גב' ד. קדוסי)
שידור חי