
רץ בוואטסאפ

טוסט הוא אולי המאכל הכי בסיסי במטבח - שתי פרוסות לחם וקצת חימום. אבל כמה פעמים הוצאתם מהטוסטר לחם יבש באמצע, קשה בקצוות, כזה שצריך למרוח עליו חמאה רק כדי שירגיש אכיל?
ובכן, מתברר שיש דרך אחרת - פשוטה, מהירה ובעיקר הרבה יותר טעימה.
קארן, בלוגרית קולינרית שמנהלת את האתר Soup Addict, שיתפה את עוקביה בטיפ שהפך לויראלי: "עזבו את הטוסטר - שימו את הלחם על מחבת חמה עם קצת שמן זית, ותקבלו טוסט כמו מבית קפה".
איך זה עובד?
וכך, פרוסת לחם רגילה הופכת בקלות לארוחת בוקר משודרגת: קריספית מבחוץ, רכה מבפנים, ומלאה טעם ונוכחות. לא צריך הרבה - רק מחבת חמה, טיפת שמן זית - וקצת סבלנות.
הטוסטר?
אפשר להשאיר בארון. או לשמור לימי לחץ.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו