הרשת מתלהבת מהשיטה החדשה: ככה תכינו טוסט מושלם בלי טוסטר
(צילום: New Africa/shutterstock)

רץ בוואטסאפ

הרשת מתלהבת מהשיטה החדשה: ככה תכינו טוסט מושלם בלי טוסטר

מי אמר שטוסט חייב לצאת יבש, קשיח וחסר חיים? לפעמים כל מה שצריך זה להוציא את המחבת ולהכניס קצת נשמה ללחם הבוקר שלכם

עמית רוזנברג
תגובה אחת
הרשת מתלהבת מהשיטה החדשה: ככה תכינו טוסט מושלם בלי טוסטר
(צילום: New Africa/shutterstock)
אא

טוסט הוא אולי המאכל הכי בסיסי במטבח - שתי פרוסות לחם וקצת חימום. אבל כמה פעמים הוצאתם מהטוסטר לחם יבש באמצע, קשה בקצוות, כזה שצריך למרוח עליו חמאה רק כדי שירגיש אכיל?

ובכן, מתברר שיש דרך אחרת - פשוטה, מהירה ובעיקר הרבה יותר טעימה.

הסוד: שמן זית ומחבת

קארן, בלוגרית קולינרית שמנהלת את האתר Soup Addict, שיתפה את עוקביה בטיפ שהפך לויראלי: "עזבו את הטוסטר - שימו את הלחם על מחבת חמה עם קצת שמן זית, ותקבלו טוסט כמו מבית קפה".

איך זה עובד?

  • מחממים מחבת בינונית או גדולה על אש בינונית-גבוהה.
  • מורחים כפית שמן זית על צד אחד של פרוסת הלחם.
  • מניחים את הלחם על המחבת כשהצד המשומן כלפי מטה.
  • אחרי דקה־שתיים, כשיש צבע זהוב ויפה - הופכים לצד השני.
  • ותוך כמה דקות - יש לכם טוסט פריך, רך מבפנים, וריח שממלא את המטבח.

יתרונות? לא חסר

  • הטוסט לא מתייבש כמו בטוסטר.
  • הוא שומר על רכות נעימה בפנים.
  • לא מתפרק כששמים עליו גבינה, אבוקדו או ירקות.
  • אין צורך בחמאה - מה שהופך אותו לקצת יותר בריא.
  • שמן הזית נותן לו טעם עשיר וגוון מגרה.

וכך, פרוסת לחם רגילה הופכת בקלות לארוחת בוקר משודרגת: קריספית מבחוץ, רכה מבפנים, ומלאה טעם ונוכחות. לא צריך הרבה - רק מחבת חמה, טיפת שמן זית - וקצת סבלנות.

הטוסטר?

אפשר להשאיר בארון. או לשמור לימי לחץ.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי