
מתכונים לשבת

1/2 כרוב קטן, פרוס דק מאוד (רצוי בסכין או מנדולינה)
1 גזר גדול, מגורר בפומפייה גסה
2 כפות מיונז איכותי
1 כפית חומץ תפוחים (או מיץ לימון סחוט)
1 כפית סוכר (או דבש, למי שרוצה טוויסט טבעי)
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור טחון
שופכים את הרוטב על הכרוב והגזר, ומערבבים בעדינות עד שהירקות מצופים היטב.
מניחים לסלט לנוח לפחות חצי שעה במקרר לפני ההגשה - כדי שכל הטעמים יתמזגו ויתרככו יחד.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו