כמו בבית קפה בפריז: כריך בגט עם חביתה רכה וגבינת שמנת
(צילום: etorres/shutterstock)

מתכונים ב-7 דקות

כמו בבית קפה בפריז: כריך בגט עם חביתה רכה וגבינת שמנת

בגט חם מהתנור, חביתה רכה כמו קרם, וגבינת שמנת שנמסה בפנים – מתכון מהיר, פשוט וטעים שמרגיש כמו בית קפה, אבל קל להכנה בכל בית

דוד שריקי
הוספת תגובה
כמו בבית קפה בפריז: כריך בגט עם חביתה רכה וגבינת שמנת
(צילום: etorres/shutterstock)
אא

מצרכים (לשני סועדים):

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הבגט לאורכו (לא עד הסוף), ומחממים כמה דקות בתנור או בטוסטר לחום עדין כדי לקבל קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.

  2. טורפים את הביצים בקערה עם החלב, מוסיפים קורט מלח ופלפל.

  3. מחממים מחבת נון-סטיק עם כף חמאה, יוצקים את תערובת הביצים ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד עד שהחביתה רכה וקרמית (כמו חביתה צרפתית – לא יבשה).

  4. מורחים שכבה נדיבה של גבינת שמנת בתוך הבגט.

  5. מניחים את החביתה החמימה, מוסיפים קישוט של עשבי תיבול או ירק קראנצ'י אם רוצים.

  6. מגישים מיד כשהכל חם וריחני.

טיפ:
לגרסה עשירה יותר אפשר להוסיף פרוסת גבינה צהובה שתנמס לתוך החביתה, או כפית חרדל דיז'ון עם הגבינה.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי