
מתכונים לפסח

מצרכים ל-8 מנות:
1 קילו בשר בקר טחון
250 גרם שומן טלה טחון
צרור כוסברה
1 בצל
כפית כמון
כפית מלח
כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
*ראשית מרטיבים 8 מצות ועוטפים במגבת לפחות חצי שעה.
*קוצצים בצל, כוסברה ומערבבים עם הבשר והשומן,
*מתבלים במלח פלפל וכמון.
*מוציאים את המצות מהמגבת וחותכים את המצה ל-4 חלקים כך שיצא לנו 4 ריבועים קטנים.
*ממלאים חצי מהמצה בבשר וסוגרים לצורת משלוש.
על מחבת (עם מעט שמן) או על הגריל צולים את המצה מכל הכיוונים בערך 5-7 דקות עד שהבשר בפנים מוכן.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו