הלהיט של חול המועד: עראייס מצה עסיסי שכבש את הפסח
(צילום: מירב מלכה)

מתכונים לפסח

הלהיט של חול המועד: עראייס מצה עסיסי שכבש את הפסח

מירב מלכה עם טוויסט מושלם לחג - בשר עסיסי עטוף במצות פריכות, צלוי על מחבת או גריל. מתכון קליל, טעים ומרשים שיגרום לכולם לבקש תוספת

מירב מלכה
הוספת תגובה
הלהיט של חול המועד: עראייס מצה עסיסי שכבש את הפסח
(צילום: מירב מלכה)
אא

מצרכים ל-8 מנות:

1 קילו בשר בקר טחון

250 גרם שומן טלה טחון

צרור כוסברה

 1 בצל

כפית כמון

כפית מלח

כפית פלפל שחור

 

הוראות הכנה:

*ראשית מרטיבים 8 מצות ועוטפים במגבת לפחות חצי שעה.

*קוצצים בצל, כוסברה ומערבבים עם הבשר והשומן,

*מתבלים במלח פלפל וכמון.

*מוציאים את המצות מהמגבת וחותכים את המצה ל-4 חלקים כך שיצא לנו 4 ריבועים קטנים.

*ממלאים חצי מהמצה בבשר וסוגרים לצורת משלוש.

על מחבת (עם מעט שמן)  או על הגריל צולים את המצה מכל הכיוונים בערך 5-7 דקות עד שהבשר בפנים מוכן.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי