מתכונים בשריים
אין כמו ריח של שניצל מתבשל במחבת כדי להחזיר אותנו ישר הביתה. השילוב של הציפוי הפריך עם הבשר הרך מבפנים, והצ'יפס החם ליד – זו ארוחה שכולם אוהבים.
המתכון הזה הוא פשוט, מהיר, ובטוח שיגרום לחיוך על פני כל מי שיטעם.
אפשר להכין את הצ'יפס מראש, להקפיא אחרי הטיגון הראשון, ולטגן שוב כשהארוחה מוכנה – זה נותן צ'יפס ממש כמו במסעדות.
רוצים גרסה בריאה יותר? גם השניצל וגם הצ'יפס יוצאים מצוין באייר פרייר או אפייה בתנור עם מעט שמן.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו