
מתכונים ואוכל

יש משהו כל כך מנחם בפסטה - אולי זו הפשטות, אולי זה הטעם הממכר, ואולי זו היכולת שלה לספוג כל רוטב ולהתמזג איתו בהרמוניה מושלמת. המנה הזו היא שילוב של עושר וטעמים עמוקים שמגיעים מצריבה קלה של עגבניות שרי מתוקות, שמתקרמלות קצת ומשתחרר מהן כל הטוב שבהן. התוספת של חמאה משדרגת את הכול לרמה אחרת - מתקבלת פסטה מלטפת, עם עומק טעמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
בישול הפסטה:
צריבת העגבניות:
הוספת החמאה והטעמים:
איחוד עם הפסטה:
הגשה:
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו