מתכונים ואוכל
יש משהו כל כך מנחם בפסטה – אולי זו הפשטות, אולי זה הטעם הממכר, ואולי זו היכולת שלה לספוג כל רוטב ולהתמזג איתו בהרמוניה מושלמת. המנה הזו היא שילוב של עושר וטעמים עמוקים שמגיעים מצריבה קלה של עגבניות שרי מתוקות, שמתקרמלות קצת ומשתחרר מהן כל הטוב שבהן. התוספת של חמאה משדרגת את הכול לרמה אחרת – מתקבלת פסטה מלטפת, עם עומק טעמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
בישול הפסטה:
צריבת העגבניות:
הוספת החמאה והטעמים:
איחוד עם הפסטה:
הגשה:
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו