מתכונים קינוחים
הקינוח הזה הוא חוויית טעמים מיוחדת – שילוב בין הארומה העדינה והמרירה של אבקת המאצ’ה לבין המתיקות הקרמית של השוקולד הלבן. המרקם אוורירי ורך, וכשמכניסים כפית פנימה, מתקבל ביס מושלם של חמימות ונימוחות.
טיפ בונוס: רוצים סופלה עם לב נוזלי? צננו את התערובת לפני האפייה למשך 20 דקות במקרר – כך תקבלו מרכז רך ומושלם.
קינוח פשוט ומרשים שכל ביס ממנו הוא חגיגה של טעמים.
הזמינו עכשיו מפגש הפרשת חלה או חוג בית מחזק – בחינם, אצלכם בסלון! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו