
מתכונים קינוחים

הקינוח הזה הוא חוויית טעמים מיוחדת - שילוב בין הארומה העדינה והמרירה של אבקת המאצ’ה לבין המתיקות הקרמית של השוקולד הלבן. המרקם אוורירי ורך, וכשמכניסים כפית פנימה, מתקבל ביס מושלם של חמימות ונימוחות.
טיפ בונוס: רוצים סופלה עם לב נוזלי? צננו את התערובת לפני האפייה למשך 20 דקות במקרר - כך תקבלו מרכז רך ומושלם.
קינוח פשוט ומרשים שכל ביס ממנו הוא חגיגה של טעמים.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו