
מתכונים ואוכל

המרק הזה נולד מתוך געגוע לחורף אמיתי, כזה שממלא את הבית בריחות עשירים ומחממים את הלב. שילוב של פטריות טריות, גריסים רכים, יין לבן עדין ושמן זית משובח יוצר סיר מהביל של טעמים עמוקים ומנחמים.
טיפ קטן: אם רוצים טעם עמוק במיוחד, אפשר להוסיף חופן קטן של פטריות מיובשות (כמו פורצ'יני), שהושרו מראש במים חמים וקצוצות דק. הן יעניקו רובד נוסף של עומק ואדמתיות למרק.
המרק הזה הוא חיבוק בצלחת - כזה שמחזיר אותך לבית של אמא או לסיר חורפי שמעלה זיכרונות. בתיאבון!
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו