
מתכונים ב-7 דקות

חצי כוס קמח לבן
כוס ורבע שיבולת שועל (מהסוג הדק)
חצי כוס סוכר (אפשר לשלב חום ולבן)
חצי כוס שמן (עדיף קנולה או שמן קוקוס מומס)
2 ביצים
חצי כוס שוקולד צ’יפס
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה גדולה, שמים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר, השמן והביצים. מערבבים בכף עץ או מטרפה ידנית עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב עד שהתפזרו היטב.
בעזרת כף, יוצרים תלוליות קטנות בתבנית, עם רווחים של כ-3 ס"מ ביניהן.
אופים כ-10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים אך עדיין רכות במרכז.
מצננים 5 דקות בתבנית, ואז מעבירים לרשת קירור.
להוסיף כפית קינמון או תמצית וניל לתיבול נוסף.
להחליף חצי מכמות השוקולד צ’יפס בקוביות אגוזים.
לגרסה טבעונית - ניתן להשתמש ב-2 כפות זרעי פשתן טחונים + 6 כפות מים במקום הביצים.
מתחילים את השנה עם זכויות של זיכוי הרבים וזוכים בשפע עצום - לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו