6 שעות: למה שומרים בין בשר לחלב?
"אל תאכל, אתה בשרי!" – נשמע מוכר? כמה זמן יש לחכות בין אכילת בשר לחלב ומה הטעם לכך במקורות? התשובה בפנים
"אל תאכל, אתה בשרי!" – נשמע מוכר? כמה זמן יש לחכות בין אכילת בשר לחלב ומה הטעם לכך במקורות? התשובה בפנים
מה הסוד החבוי בשמירת הכשרות? ומדוע חשובה באופן הדוק כל כך ההקפדה על כך? השף והרב מאיר בראל, חבר ועד 'רבני משמרת הכשרות' משיב לשאלה
האם ישנם פירות וירקות שראוי לא לצרוך בכלל מחשש תמידי לתולעים וחרקים? התשובה מפי הרב והשף מאיר בראל, חבר ארגון 'ועד משמרת הכשרות'
תהיתם פעם מדוע כדאי לאכול מוצרי מזון עם תווית כשרות מהודרת? ומהם בכלל ההבדלים בין הכשרויות? התשובות לכך בפנים מפי הרב והשף מאיר בראל שהינו גם חבר 'ועד משמרת הכשרות'
ירקות הוא דבר שמשום מקום גידולו ואפן צורתו יכול להכין בתוכו המון חרקים קטנים. איזה ירק הכי מומלץ לרכוש? והאם יש צורך בבדיקת ירק מפוקח בגידול מיוחד?
לאף אחד לא מתחשק לראות יצורים מוזרים על הצלחת ובטח שלא להכניסם לפה שכן מדובר בעונש חמור יותר מאכילת חזיר. כך תנקו את סוגי העלים האלו. הרב מאיר בראל שף וחבר ועד 'רבני משמרת הכשרות'
נשים יקרות, זה בשבילכן! רוצות לזכות בישועות רבות? הרב מאיר בראל מסביר את אופן הפרשת חלה ומדוע לא כדאי לפספס
מצוות הפרשת חלה ידועה בסגולותיה הרבות, מגוון דעות החלוקות בנושא כמות ההפרשה -מאיזו כמו צריך להפריש חלה? הרב והשף מאיר בראל עם התשובה לעדות המזרח
אחת מן המצוות שנצטוו בהן הנשים, היא מצוות "הפרשת חלה", אך האם מכל סוג של בצק מחוייבים להפריש תרומה? הרב והשף מאיר בראל עם התשובה
הפרשת תרומות ומעשרות מפירות וירקות: על מנת לזכות בשפע אמיתי, בפעם הבאה שתבחרו לכם סחורה יפה הביתה, שימו לב למקור שלה ועשו את הדבר הבא בהתאם, הרב מאיר בראל
מה ההבדל בין ביצי חופש לביצים רגילות? האם צריך לבדוק את שני הסוגים? האם הביצה אסורה למאכל במידה שמצאנו בה טיפת דם? הרב מאיר בראל עם כל התשובות
כיצד צריך לנהוג בפירות ובירקות שגדלו בשנה השביעית? בשנת שמיטה? הרב והשף מאיר בראל, חבר ועד רבני משמרת הכשרות, מסביר
אוהבים כבד? כך תכשירו אותו בצורה הנכונה. הרב והשף מאיר בראל מסביר מהי הדרך הנכונה ביותר לצליית כבד והכשרתו עפ"י ההלכה היהודית
הוא רך, טעים, עשיר בברזל ומככב במטבח – כיצד מכשירים כבד כמו שצריך? הרב והשף מאיר בראל מסביר איך לעשות זאת בדרך הנכונה
הוא מתוק וטעים וכיף לנשנש אותו עם אגוזים, הרב והשף מאיר בראל מסביר כיצד לבדוק את התמר באופן הנכון וכן גם פירות יבשים נוספים
הרב והשף מאיר בראל שהינו גם חבר 'ועד משמרת הכשרות', מסביר מדוע חשוב כל כך לנפות את הקמח טרם השימוש, כיצד בדיוק עושים זאת והאם מנפים כל סוג של קמח אפשרי?
במיוחד לקראת ט"ו בשבט: הרב מאיר בראל מסביר כיצד בודקים פירות יבשים קטנים: חמוציות, דומדמניות, צימוקים וכו'
הרב מאיר בראל מסביר מדוע מפרישים תרומות ומעשרות מן הפירות והירקות. וגם - כיצד עושים את הפעולה הזו בדרך הנכונה?
"וְכָל הַשֶּׁרֶץ הַשֹּׁרֵץ עַל הָאָרֶץ שֶׁקֶץ הוּא לֹא יֵאָכֵל"- מדוע חשוב כל כך לברור את האורז וכיצד בדיוק עושים זאת בדרך הנכונה?
חשוב לבדוק קטניות: הרב והשף מאיר בראל וחבר 'ועד רבני משמרת הכשרות' מסביר מדוע חשוב לברור קטניות וכיצד עושים זאת, צפו
כל הזכויות שמורות לערוץ 2000