ט"ו בשבט
ט"ו בשבט הוא הזמן המושלם להכניס קצת ירוק הביתה – לא רק בעציצים ותבלינים, אלא גם בגידול פירות וצמחים טעימים שניתן לשתול וליהנות מהם לאורך כל השנה. עם כמה טריקים פשוטים, תוכלו לגדל במטבח או בסלון שלכם אבוקדו, נבטים ואפילו ירקות מחודשים, ולהכניס לתוך הבית חיים, טבע, ורוח של צמיחה.
לא חייבים גינה כדי לגדל אבוקדו – כל מה שצריך זה גרעין, מים וסבלנות.
איך עושים את זה?
נבטים הם דרך מהירה וקלה להכניס טריות ובריאות לכל סלט או כריך, והם גדלים כמעט ללא מאמץ.
איך עושים את זה?
במקום לזרוק את החלק התחתון של הבצל הירוק או שיני שום שנובטות, אפשר לשתול אותן מחדש.
איך עושים את זה?
אם קניתם צרור פטרוזיליה, נענע או כוסברה – אפשר להפוך אותו לצמח קבוע.
איך עושים את זה?
ט"ו בשבט מסמל התחדשות, ומה יפה יותר מלראות את ההתחדשות הזו קורה ממש אצלכם במטבח? עם כמה רעיונות פשוטים, אפשר להפוך כל חלון, שולחן או מדף קטן לפינה ירוקה שממשיכה לצמוח ולתת.
מיוחד לט"ו בשבט! לחצו כאן וקבלו את המתכון הסודי לביסקוטי המושלם – בחינם למייל >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו